10-04-09

Draagdoeken

LILYBALOU: Het doet mij spontaan denken aan jungle book: balou the bear! :-)

Heel erg handig én hip lijken deze doeken me omdat je ze makkelijk mee kunt nemen in de verzorgingstas. Ze zijn waarschijnlijk ook wel ideaal in de zomer wanneer het snikheet is. Hebben we het geluk dat we in een tropisch land wonen. :-) Ik denk er serieus over na: geef ik toe aan mijn misschien toch wel draagdoekverslaving of geef ik het binnenkort een plaatsje in de webshop? Ondertussen kun je ze gewoon bestellen via www.lilybalou.be

lily blily

 

 

 

 

 

BINANA is het leuke alternatief van de tricot-slen die ondertussen wel door iedereen is gekend en echt niet meer origineel is. ;-) Bovendien is een binana knoopdraagdoek gemaakt van bamboe en is deze superzacht. Hij wordt hier getest én goedgekeurd. Knoopdraagdoeken zijn helemaal niet zo moeilijk aan te doen als iedereen wel denkt. Het lijkt ingewikkeld, maar het is het niet. Alleen bij regen, durft een mens wel eens te vloeken en dan zijn de lilybalou en dharitri zeker een goed alternatief.

binana

 

 

 

 

 

 

 

 

DHARITRI

Ook heel erg handig en hiermee krijg ik mijn man ook mee op straat. :-)

Ik denk dat je het gemak hiervan wel kunt vergelijken met de lilybalou met het enige dat je hier wel nog een 'knoop' moet maken met de ringen, maar eens je deze onder de knie hebt, laat je ook voor deze doek je kinderwagen lekker thuis.

rood

11:27 Gepost door liefbeesje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.