15-04-09

Petit Bazaar- de hipste webwinkels onder één dak

!cid_image001.jpg@01C9BDDE[1]

Neem alvast jullie agenda bij de hand en noteer:

1/06/2009 - Petit Bazaar - Gent

Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes en wil je graag eens iets 'anders'? Dan is het internet de uitgelezen plek om dat leuke jurkje of dat grappige speeltje te spotten! En ja hoor, er zijn al heel wat Belgische kinderwebwinkels met een kleurrijk en karaktervol aanbod...

Ben jij ook zo'n fan van die aparte spulletjes die je op het internet kan vinden? Maak dan alvast een plekje vrij in je agenda, want op 1 juni 2009 vind je de hipste kinderwebwinkels samen onder één dak! Op de allereerste 'Petit Bazaar' kan je de leukste kinderspulletjes, -kleertjes, -kaartjes, -decoratie, -kunst en -speeltjes en doopsuiker eens in 't echt bewonderen en kennis maken met de mensen achter deze webwinkels!

Petit Bazaar
1 juni 2009 (pinkstermaandag) van 10u tot 19u
Van Crombrugghe gebouw
Godshuishammeke 20 - 9000 Gent
Toegang: GRATIS
Bancontact aanwezig

Op Petit Bazaar zal 't super gezellig zijn, en je kunt er kiezen uit het uitgebreide assortiment van de webwinkels! Natuurlijk verliezen we de kids niet uit het oog: er is een speelhoek mét babysit, we toveren met schmink een leuke snoet op hun gezicht en voor de allerkleinsten (en hun mama) is er een verzorgings- & borstvoedingshoek. Nog een hapje en een drankje erbij en je gezinsuitje kan niet meer stuk!

www.petitbazaar.be

 

17:15 Gepost door liefbeesje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.